cina profésional warna héjo coop hayam kai mirah pikeun peletakan hen pikeun dijual

Produsén produk kai pikeun imah piaraan, dapur leutak barudak, sandpit, playhouse, tempat kaulinan, orok swings, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

 

Pikeun jasa Adat sareng bisnis borongan, anjeun wilujeng sumping pikeun ngantunkeun pesen anjeun!

 

 


Rincian produk

Tag produk

Émbaran leuwih

Kodeu JL-005
Waktos prosés Gumantung kana kuantitas urutan, sabudeureun 20-40 poé
Kira-kira.Waktos Majelis Kira-kira.2 sawawa, 0,4 jam
Ukuran Dirakit L 61 x W 142 x H 1100 cm
Bahan Cemara / pinus
Majelis Diri Diperlukeun Sumuhun
MOQ 10 PCS
Warna Disaluyukeun

Titik Penjualan

RUMAH NYAMAN UNTUK HENIS:The coop hayam badag comfortably bisa nahan 3 nepi ka 5 normal dipelak nepi hayam keur istirahat.

Kandang Ucing Piaraan Kayu Luar Kandang Hayam Kandang Sato Leutik Imah Bebek Kandang Piaraan Panyumputan Desain anu tiasa dicabut (4)

BAHAN Awet:Dijieunna tina 100% kai fir solid kandel alam, lukisan basis cai ramah-eco jeung hardware stainless steel pikeun konstruksi kuat anu bakal lepas dina sagala kondisi cuaca.Hateup aspal anu tahan hujan ngajaga kandang unggas awét sareng ngajauhkeun anak ayam / bebek tina unsur-unsur goréng di luar.

Gampang diberesihkeun:Ngahontal unggal inci kandang hayam ieu kalayan bantosan 3 Wewengkon Aksés.Salah sahiji aksés hareup bisa jadi tangga pikeun hayam asup jeung kaluar gampang ogé.

KOTAK NYarang ageung:Kotak nyarang sisi kalayan divider removable, cocog pikeun 2 hens ngagunakeun.Hateup luhur tiasa dibuka atanapi ditutup ku tutup tutup sareng gampang diangkat pikeun ngumpulkeun endog.

Outdoor Kayu Piaraan Ucing Kandang Hayam Kandang Sato Leutik Imah Bebek Hutch Pet Panyumputan Desain Removable (6)
Outdoor Kayu Piaraan Ucing Kandang Hayam Kandang Sato Leutik Imah Bebek Kandang Pet Panyumputan Desain Removable (5)

PERUMAHAN AMAN:ALL PANEL KAYU SOLID jeung runtuyan konci dina unggal titik aksés ngajaga sato rumah tangga anjeun aman di jero, sarta prédator kaluar.Jeung hawa bakal ngaliwat ti slabs handap pikeun ventilasi alus.Punten dicatet yén Top TIDAK BISA dibuka.

FAQ

1. Kuring heran naha anjeun nampi pesenan leutik?

A: pesenan leutik atawa urutan sidang anu bisa ditarima, urang hoyong mantuan Anjeun tumuwuh babarengan.

2. Dupi abdi tiasa meunang sampel?

A: Enya, tangtu.wilujeng sumping pikeun nempatkeun urutan sampel pikeun nguji kualitas urang.

3. Naon cara pengiriman barang?

A: Pikeun pesenan kuantitas leutik, urang bisa ngirim aranjeunna ka anjeun ku pamawa, kayaning DHL, Fedex na UPS jeung saterusna.Upami kuantitas pesenan ageung, kami bakal ngirim aranjeunna ka anjeun ku laut, ku jalan atanapi karéta, sareng anjeun tiasa mutuskeun naha nganggo forwarder kami atanapi milik anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami