Barudak Barudak Taman Kids outdoor Playhouse

Produsén produk kai pikeun playhouse barudak, tempat kaulinan, dapur leutak, sandpit, imah piaraan, orok swings, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

 

Pikeun jasa Adat sareng bisnis borongan, anjeun wilujeng sumping pikeun ngantunkeun pesen anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Émbaran leuwih

Kodeu PL001
Émbaran pangiriman Suku Cadang tiasa nyandak dugi ka 10 dinten damel.Mesen sateuacan lohor pikeun pangiriman panggancangna.Barang bakal dikirim ku jasa kurir anu tiasa dilacak.
Disarankeun Umur 3 taun+
Kira-kira.Waktos Majelis Kira-kira.2 sawawa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 250 x W 220 x H 150 cm
Bahan Pinus
Max beurat pamaké 50 Kg
Majelis Diri Diperlukeun Sumuhun

Titik Penjualan

Playhouse urang téh sarupa jeung bentuk unik tina kapsul spasi, nu bisa nyugemakeun kahayang barudak maén.Jandéla perspex anu aman hadir sareng pigura anu tos dicét, sareng ageung pikeun ngantepkeun seueur cahaya.The Ruby playhouse hadir kalawan lampu, panto kai nu matak ngamudahkeun pikeun kids Anjeun pikeun muka jeung nutup.Hadir sareng panangkap panto magnét pikeun ngajaga panto ditutup sareng aman.

Barudak Barudak Taman Kids outdoor Playhouse-5
Barudak anyar Taman Kids outdoor Playhouse-6

Dina gambaran jalma biasa, imah kai ngan cocog pikeun pangwangunan villas.Ku alatan éta, di nagara kawas Cina dimana aréa lahan per kapita pohara kawates, promosi struktur kai nyanghareupan kasusah tangtu.Tapi dina kanyataanana, wangunan kai-terstruktur teu ngan cocog pikeun imah single-kulawarga, sarta imah multi-kulawarga ogé bisa dipaké pikeun wangunan kai-terstruktur.

Kacaritakeun yén Asosiasi Industri Kayu Kanada geus gawé bareng jeung pamaréntah Cina pikeun ngawanohkeun téhnologi struktur hibrid, ngagunakeun beton, baja jeung bahan wangunan lianna dina struktur kai.Ngagabungkeun struktur kai jeung métode konstruksi Cina urang ayeuna, kombinasi ieu ngaronjatkeun efisiensi énergi jeung kanyamanan wangunan, sarta dina waktos anu sareng bisa minuhan kaperluan wangunan kalayan opat lanté sarta luhur, sarta nyadiakeun kasempetan pikeun struktur kai asup kana multi- Cina urang. real estate padumukan kulawarga.

Barudak Barudak Taman Kids outdoor Playhouse-7

Numutkeun laporan, di Shanghai, Qingdao, Shandong, Yingkou, Liaoning, jeung tempat séjén, téhnologi wangunan struktur hibrid geus dilarapkeun ka "datar mun lamping" proyék, éta bisa ngajawab masalah kapasitas bearing yayasan cukup tur spasi sempit ka tangtu. legana.Dina waktos anu sami, kusabab struktur kai langkung hampang, éta tiasa dirarancang pikeun nyumponan sarat tina gedong naon waé, ku kituna leres-leres tiasa nerapkeun struktur kai dina konstruksi anu saleresna, sareng éta ogé tiasa ngahemat seueur énergi.Panghasilan penjualan tina bagian ieu rohangan struktur kai ogé tiasa ngimbangan wangunan Biaya transformasi tiasa didadarkeun salaku seueur kauntungan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami