Warta

  • Kumaha ngawétkeun kai di luar?

    Salah sahijina nyaéta pikeun ngirangan kandungan cai tina kai.Sacara umum, nalika kandungan Uap turun ka 18%, zat ngabahayakeun kayaning kapang jeung fungi teu bisa kalikeun di jero kai;Anu kadua nyaéta minyak Paulownia.Minyak Tung mangrupikeun minyak nabati gancang-garing alami, anu tiasa maénkeun peran dina anti korosi, ...
    Maca deui
  • Naon bedana cet sareng cet dumasar cai

    Cet bisa disebutkeun hiji bahan témbok indispensable.Dina raraga minuhan kaperluan hiasan jalma, éta kudu dipilih nurutkeun kaayaan sabenerna.Hayu urang ngobrol ngeunaan bédana antara cet jeung cet dumasar cai.Naon bedana cet sareng cet berbasis cai ...
    Maca deui
  • Kayu Tahan Cuaca - Perabot Luar

    Kalayan ngungudag jalma kualitas kahirupan luang outdoor, produk kai outdoor, jati outdoor, sarta sketsa konstruksi kai anu jadi beuki loba loba pisan.Perabot luar mangrupikeun unsur anu penting dina koordinasi jalma sareng kota, jalma sareng lingkungan alam dina p ...
    Maca deui
  • Naha kai padet pikeun jati outdoor alus?

    Seueur babaturan resep tékstur jati kai sareng tékstur kai anu unik, janten aranjeunna hoyong nganggo jati kayu padet di luar, tapi aranjeunna panasaran pisan terang naha jati luar kayu solid awét?Perabot luar kedah nyanghareupan hujan, sinar panonpoé, hama serangga, jsb., ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga kayu pangawét outdoor

    Sanaos kai pangawét saé, upami teu aya metode pamasangan anu leres sareng pangropéa teratur, umur jasa kai pangawét moal lami.Ieu sababaraha tip ngeunaan cara ngajaga sareng ngajaga kai.1. kai outdoor kudu garing ker ka gelar sarua salaku asor t ...
    Maca deui
  • Naon tiasa latihan sandpit pikeun barudak?

    1. Ningkatkeun kabugaran jasmani Maén keusik téh sifatna barudak.Loba mangpaat pikeun barudak maén pasir.Dina prosés maén pasir, aranjeunna tiasa ngalatih ukuran sareng otot leungeunna sareng ningkatkeun kabugaran fisikna ngalangkungan kagiatan sapertos tumpukan pasir, ...
    Maca deui
  • Ieu ogé ayun dianjurkeun

    Kami parantos nyiapkeun produk anu unik pikeun anjeun - ayunan barudak munggaran kalayan jinis sabuk hip énggal anu ngajagi anak anjeun tina ragrag.Ieu naha orok ayun téh jadi unik dina pasaran.Ayun orok ieu henteu ngan ukur nawiskeun seueur kasenangan, tapi ogé ngajamin tingkat kaamanan anu paling luhur.Bab jero rohangan...
    Maca deui
  • Naha ayun ieu disarankeun?

    ayun orok dilengkepan ukuran pelindung anu pas.Perlindungan ragrag dina ayunan orok kai nawiskeun barudak bungsu langkung aman nalika maén.Hal ieu ngajadikeun ayun aman tur nawarkeun loba senang.ayun barudak kai dijieun tina bahan ékologis jeung kualitas pangluhurna....
    Maca deui
  • Aya opat mangpaat barudak ngayun dina ayunan

    Barudak boga sipat playful, sarta ayun nyaeta undoubtedly salah sahiji proyék paling fun.Jadi naon mangpaat ayun pikeun barudak?pancegahan naon?Mangpaat ayun pikeun murangkalih 1. Latihan kasaimbangan awak Ayun dina ayunan henteu ngan ukur tiasa ngalatih kasaimbangan awak jalma, tapi ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang kumaha milih ayunan barudak?

    Ayun mangrupikeun jinis alat kaulinan anu dipikacinta ku seueur jalma.Ayeuna aya loba tipena béda swings dina pasaran pikeun kaperluan konsumen béda, kaasup dewasa sarta barudak...Ngayun dina ayunan tiasa ngajantenkeun jalma bagja, sareng pikeun sababaraha murangkalih, éta sacara efektif tiasa nyegah ...
    Maca deui
  • Naha milih cet dumasar cai dina permukaan playhouse?

    Naha milih cet dumasar cai dina permukaan playhouse?

    The playhouse kai sarua jeung kelir béda bakal nembongkeun épék béda.Janten naon syarat cet pikeun produk luar ieu?Abdi kedah nyarankeun cét dumasar cai di dieu.cet dumasar cai, cet anti karat dumasar cai, cet struktur baja basis cai, cet lantai basis cai, cai-ba ...
    Maca deui
  • Naha ngagunakeun kayu pengawet pinus sycamore pikeun ngahasilkeun imah kaulinan?

    Naha ngagunakeun kayu pengawet pinus sycamore pikeun ngahasilkeun imah kaulinan?

    Seuseueurna pabrik milih ngagunakeun kayu pengawet pinus sycamore salaku bahan baku pikeun imah cubby, tapi aranjeunna henteu terang alesanana.Salajengna, kuring bakal ngajelaskeun tina tilu aspék.Ciri-ciri pinus sycamore: Pinus sylvestris (Pinus sylvestris var. mongolica Litv.) nyaéta tangkal evergreen,...
    Maca deui