Borongan High Quality Barudak outdoor Wooden Kids Kai Playhouse kalawan Geser

Produsén produk kai pikeun playhouse barudak, tempat kaulinan, dapur leutak, sandpit, imah piaraan, orok swings, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

 

Pikeun jasa Adat sareng bisnis borongan, anjeun wilujeng sumping pikeun ngantunkeun pesen anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Émbaran leuwih

Kodeu WJF-010
Émbaran pangiriman Suku Cadang tiasa nyandak dugi ka 10 dinten damel.Mesen sateuacan lohor pikeun pangiriman panggancangna.Barang bakal dikirim ku jasa kurir anu tiasa dilacak.
Disarankeun Umur 3 taun+
Kira-kira.Waktos Majelis Kira-kira.2 sawawa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 220 x W 100 x H 179 cm
Bahan Pinus
Max beurat pamaké 80 Kg
Majelis Diri Diperlukeun Sumuhun
MOQ 10 PCS
Warna Disaluyukeun

Titik Penjualan

Imah ieu mangrupikeun playhouse kayu padet.Playhouse dilengkepan ku dua panto, tilu jandéla sareng langsir sareng kotak kembang kai, loteng kalayan tangga, parabotan (1 méja, 2 korsi sareng korsi bangku) sareng tungtungna teras anu muji tampilan sareng raos set playhouse.Pikeun tahan unsur, playhouse kai dicét di jero sareng di luar kalayan warna alami anu didasarkeun cai.

Outdoor Wooden kids cubby playhouse-5
Outdoor Kayu kids cubby playhouse-6

Nyuhunkeun 220*100 playhouse!

Éta dirarancang salaku playhouse modéren sareng tenang anu bakal terang kebon naon waé.Warna bodas salju caang tina playhouse ngajadikeun eta playhome sampurna pikeun iklim panas ku ngajaga pangaruh pemanasan panonpoé ka minimum.Arctic Nario ogé tempat kaulinan sareng prakték anu sampurna pikeun murangkalih anu hoyong ngahias sareng ngahias deui tempat kaulinan pikeun sababaraha waktos.

Majelis Gampang - Dirojong ku pidéo léngkah-léngkah.

Panelized pikeun gancang, assembly basajan

The Backyard Discovery Sweetwater cedar playhouse kayu téh senang keur sakabeh kulawarga.Éta bakal katingali saé dina rohangan luar sareng gaduh jandéla anu lega anu ngamungkinkeun seueur sinar panonpoé alami sareng angin. .

Outdoor Kayu kids cubby playhouse-7
Outdoor Kayu kids cubby playhouse-8

Dina hiji sisi playhouse Backyard Discovery ieu aya jandela snack pikeun porsi nepi inuman tiis dina poé usum panas jeung sagala rupa kaulinan séjén.

Di jero aya asesoris anu pikaresepeun, kalebet tilelep play, kompor sareng telepon tanpa kabel anu tiasa dianggo pikeun maén imah.Naha anjeun gaduh hiji atanapi sababaraha murangkalih, set anu pikaresepeun ieu bakal ngahibur aranjeunna salami sababaraha jam.

The Backyard Discovery Sweetwater cedar playhouse kayu bakal gancang jadi puseur perhatian, tur kalawan sagala fitur diwangun, dulur bisa manggihan cara pikeun kaasup.Kalawan assembly gampang Anjeun bakal boga Sweetwater nyetél tur siap pikeun senang dina waktu anu singget.

Langkung rinci tiasa dikirim upami anjeun resep.

Outdoor Kayu kids cubby playhouse-10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami