Produk Kami

LAYANAN KAMI

Produsén produk kai pikeun imah piaraan, dapur leutak barudak, sandpit, playhouse, tempat kaulinan, orok swings, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

  • Harga kami langkung kompetitif tibatan perusahaan sanés - kalayan kualitas kami anu kadua - sabab kami produsén, sanés perantara!

    KOMUNITAS

    Harga kami langkung kompetitif tibatan perusahaan sanés - kalayan kualitas kami anu kadua - sabab kami produsén, sanés perantara!

  • Kami nampi sagala bentuk kustomisasi, kalebet gaya, warna, logo, ukuran sareng bungkusan.Saderhana, upami anjeun tiasa ngabayangkeun, urang tiasa ngawangun!

    MANUFAKTUR ADAT

    Kami nampi sagala bentuk kustomisasi, kalebet gaya, warna, logo, ukuran sareng bungkusan.Saderhana, upami anjeun tiasa ngabayangkeun, urang tiasa ngawangun!

  • Saatos produksi réngsé, kami bakal nyayogikeun pitunjuk pamasangan sareng pidéo pamasangan, janten anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos teuing pikeun ngatasi masalah saatos penjualan saatos penjualan, ngirangan biaya operasi anjeun, sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan.

    LAYANAN AFTER-SALE

    Saatos produksi réngsé, kami bakal nyayogikeun pitunjuk pamasangan sareng pidéo pamasangan, janten anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos teuing pikeun ngatasi masalah saatos penjualan saatos penjualan, ngirangan biaya operasi anjeun, sareng ningkatkeun kapuasan pelanggan.

Populér

Produk urang

Produsén produk kai pikeun orok ayunan, imah piaraan, dapur leutak barudak, sandpit, playhouse, tempat kaulinan, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

saha urang

Chengdu Jiumuyuan Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 1995 sareng gaduh 26 taun pangalaman dina ngolah kai sareng manufaktur.Éta mangrupikeun perusahaan pangolahan kai anu ngahijikeun inovasi, desain, produksi sareng penjualan.Salawasna difokuskeun kualitas jeung desain.Nepi ka ayeuna, urang boga basa produksi leuwih ti 10.000 méter pasagi sarta leuwih ti 20 désainer ngalaman.

Bahan atah

Kai anu kami pilih nyaéta alami sareng henteu beracun, ku kituna barudak tiasa nganggo éta kalayan aman.

  • Pinus Sylvestris

    Pinus Sylvestris

    Pinus sylvestris mangrupakeun konservasi cai jeung taneuh di Northeast Cina.Éta gaduh bahan anu kuat sareng tékstur lempeng, anu tiasa dianggo pikeun konstruksi, jati sareng bahan sanésna.Bisa nyegah kapang, rinyuh, mikroorganisme, jsb.

  • Cina Fir

    Cina Fir

    Kalawan tumuwuhna gancang anak, tékstur lempeng, struktur seragam, sarta kakuatan sedeng, Hal ieu teu ngan ngajadikeun jalma bau pisan nyaman, tapi ogé ngahambat produksi baktéri jeung maéhan baktéri dina hawa, nu mangpaat pikeun awak manusa.

  • Pinus Kidul

    Pinus Kidul

    pinus kidul Amérika ogé katelah pinus konéng kidul.Éta gaduh kakuatan anu luhur sareng dingaranan bahan hasil pangluhurna di dunya.Cai mibanda lalawanan korosi tinggi.Pinus kidul ngagaduhan perméabilitas anu kuat, kualitas luhur sareng tékstur anu saé.

  • Grid Nanas Indonésia

    Grid Nanas Indonésia

    Dipikawanoh salaku merbau, boga stabilitas pangalusna diantara bahan flooring kai aya.kai ngabogaan lemes, sisikian interlaced, résistansi korosi, durability kuat, bahan teuas sarta kakuatan tinggi.Ieu milik kai anticorrosive alam finest.

Kami gaduh 26 taun pangalaman dina ngolah kai sareng manufaktur.Éta mangrupikeun perusahaan pangolahan kai anu ngahijikeun inovasi, desain, produksi sareng penjualan.

Warta Urang

img perusahaan (1)
Chengdu Senxinyuan Outdoor Furniture Co., Ltd., ngadeg taun 1995, ayeuna aub dina produk kai R&D, desain, produksi, penjualan domestik sareng internasional.

Kumaha ngawétkeun kayu ...

Salah sahijina nyaéta pikeun ngirangan kandungan cai tina kai.Sacara umum, nalika eusi Uap turun ka 18%, zat ngabahayakeun sapertos kapang sareng jamur tiasa ...

Naon bedana...

Cet bisa disebutkeun hiji bahan témbok indispensable.Dina raraga minuhan kaperluan hiasan jalma, éta kudu dipilih nurutkeun ac ...