Indoor gantung orok ayunan korsi balita korsi ayun kalawan duanana CE jeung ASTM laporan tés

Produsén produk kai pikeun orok ayunan, imah piaraan, dapur leutak barudak, sandpit, playhouse, tempat kaulinan, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

 

Pikeun jasa Adat sareng bisnis borongan, anjeun wilujeng sumping pikeun ngantunkeun pesen anjeun!

 


Rincian produk

Tag produk

Émbaran leuwih

Kodeu SXY-SW05
Émbaran pangiriman Suku Cadang tiasa nyandak dugi ka 10 dinten damel.Mesen sateuacan lohor pikeun pangiriman panggancangna.Barang bakal dikirim ku jasa kurir anu tiasa dilacak.
Disarankeun Umur 3 taun+
Kira-kira.Waktos Majelis Kira-kira.2 sawawa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 43 x W 33 x H 19 cm
Bahan Pinus
Max beurat pamaké 80 Kg
Majelis Diri Diperlukeun Sumuhun
MOQ 1 PCS
Warna Disaluyukeun

Titik Penjualan

Orok IN AMAN kalayan sabuk kaamanan, aréa korsi jero.Balita urang, orok orok ayun ngagantung DUA titik ngarah aman dikawasa ayun bulak-balik, ULAH SPIN.Kusabab éta henteu ngagantung dina SATU titik, éta henteu puteran teu kaampeuh sareng nabrak.Budak leutik anjeun tiasa bobo kalayan tenang sabab nyayogikeun korsi anu nyaman sareng DUA BANTAS anu pinuh kaeusi.

Mass Lumber Cream Baby Swing Indoor Outdoor Seat Set sareng Beubeur (1)
Mass Lumber Cream Baby Swing Indoor Outdoor Seat Set sareng Beubeur (2)

Sensasi taktil orok ku maén cocooan kai bari diayun dina ayunan ngadukung PERKEMBANGAN OTAK sareng PERHATIAN.Toys kai beech alam pikeun teething orok orok meta salaku teethers.kaulinan kayu ALAMI.Éta nambihan winsomeness kana rohangan anjeun kalayan desain kelinci anu disulam.

Ngawengku DUA kait pikeun siling beton, DUA kait pikeun siling kai.Ku kituna, Anjeun teu kudu meuli hardware tambahan sarta Entong méakkeun duit tambahan pikeun surfaces béda jeung lokasi.(Patio, emper, backyard, Beam, Tangkal, Swingset) Alatan hardware eta ngandung, anjeun bisa kalayan gampang plug in-kaluar ku ngagunakeun DUA carabiners di bagian nu sejen tempat dina waktos anu sareng.

Mass Lumber Cream Baby Swing Indoor Outdoor Seat Set sareng Beubeur (4)
Mass Lumber Cream Baby Swing Indoor Outdoor Seat Set sareng Beubeur (3)

Ayunan orok Mass Lumber tiasa gampang dikumbah sareng disetrika.Awak korsi jeung bantal dijieunna tina lawon katun kanvas awét.Kursi ayun gantung orok kami cocog pikeun dianggo mangtaun-taun upami dianggo saluyu sareng petunjuk sareng perawatan.Kami ngadukung anjeun kalayan éksprési pidéo ngeunaan cara ngahijikeun awak ayun saatos dicabut pikeun dikumbah.

Hadiahkeun anu dipikacinta ku ayunan orok anu parantos dipariksa sareng dikembangkeun salami mangtaun-taun.Kusabab éta mangrupikeun ayunan anu lengkep, éta tiasa dianggo kalayan gampang sareng aman.Bungkus kado sareng pilihan pesen sayogi.

Urang nyadiakeun ladenan merek dagang ngaropéa, urang bisa nyadiakeun rupa-rupa cara pikeun nyitak mérek dagang pikeun anjeun milih, atawa anjeun bisa ngabejaan urang gagasan anjeun, urang sadaya bisa mikir cara pikeun ngahontal.Aya sababaraha rinci ngeunaan produk ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami