Outdoor Waterproof Kai Kandang Hayam

Produsén produk kai pikeun imah piaraan, dapur leutak barudak, sandpit, playhouse, tempat kaulinan, swings orok, héd, kabinét gudang jeung suplai kebon.

 

Pikeun jasa Adat sareng bisnis borongan, anjeun wilujeng sumping pikeun ngantunkeun pesen anjeun!


Rincian produk

Tag produk

Émbaran leuwih

Kodeu SXY-JL2021-13
Émbaran pangiriman Suku Cadang tiasa nyandak dugi ka 10 dinten damel.Mesen sateuacan lohor pikeun pangiriman panggancangna.Barang bakal dikirim ku jasa kurir anu tiasa dilacak.
Disarankeun Umur 3 taun+
Kira-kira.Waktos Majelis Kira-kira.2 sawawa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 170 x W 60 x H 100 cm
Bahan Pinus
Max beurat pamaké 80 Kg
Majelis Diri Diperlukeun Sumuhun
MOQ 10 PCS
Warna Disaluyukeun

Titik Penjualan

RUANG KAPASIUS - Kalayan panjangna inci, kandang hayam ieu nawiskeun kamar anu lega pikeun piaraan anjeun istirahat atanapi maén.Diwangun ku hiji kotak nyarang, maén ngalir, hiji tanjakan jeung hiji baki removable, éta idéal pikeun henteu ngan hayam tapi ogé kelenci, bunnies atawa sato leutik lianna.

Kandang Hayam Kayu Tahan Air Luar (1)
Kandang hayam ageung pikeun 10 hayam (7)

Teguh jeung tahan cuaca- Diwangun ku pigura kai fir solid sarta kawat logam awét, imah hayam ieu nyadiakeun cukup safty pikeun piaraan Anjeun.Hateup aspal héjo ngajagi sato anjeun tina hujan, angin, salju sareng cuaca anu parah.Prop muka panels samping jeung leungeun adjustable napel, bari hateup condong mantuan cai ngalir kaluar pinuh.

DESIGN MULTIFUNCTIONAL- Ruang hirup pikeun ngajalankeun hayam kalebet 3 panto sareng 2 bar roosting anu gampang pikeun sato leumpang atanapi istirahat.Khususna, aya panto anu tiasa disaluyukeun anu ogé tiasa janten tanjakan antara bumi utama sareng maén lari supados piaraan anjeun tiasa maén atanapi mudik kalayan gampang.

Kandang hayam ageung pikeun 10 hayam (8)
Kandang hayam ageung pikeun 10 hayam (9)

NGAJAGA SARAN- Salaku hayam bikang, kumaha carana ngajaga ngajalankeun anjeun dina kaayaan alus?Anu kami naroskeun nyaéta anjeun ngubaranana ku sealant non-toksik sacara périodik sareng nutupan éta ku terpal salami période cuaca anu parah.

Cocog pisan pikeun kelenci, hayam, bebek sareng ternak sanés.Struktur kayu padet.A backyard ngajalankeun movable (ngan sababaraha screws).Baki plastik ogé gampang dibersihkeun.Panto diamankeun ku konci kayu.Jandéla anu diwangun pikeun sirkulasi hawa anu langkung saé.Desain A-pigura, hateup waterproof (openable).Nyadiakeun hiji habitat affordable, awét jeung nyaman keur kelenci Anjeun.Gampang ngumpul (kaasup parentah)

Panginten anjeun perhatikeun yén "kontrol konsumsi énergi ganda" anyar-anyar ieu ngagaduhan dampak anu tangtu dina kapasitas produksi sababaraha perusahaan manufaktur.Abdi henteu terang upami pesenan produksi anjeun kapangaruhan.Pabrik kami aya di Chengdu, sareng teu aya dampak kana kapasitas produksi, ku kituna urang tiasa nganteurkeun kana waktosna.

Pilari maju ka némbongkeun Anjeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami