Naon bedana cet sareng cet dumasar cai

Cet bisa disebutkeun hiji bahan témbok indispensable.Dina raraga minuhan kaperluan hiasan jalma, éta kudu dipilih nurutkeun kaayaan sabenerna.Hayu urang ngobrol ngeunaan bédana antara cet jeung cet dumasar cai.

Naon bedana cet sareng cet dumasar cai

1. Teu karasa

The cet basis cai dijieun kalawan téhnologi basis cai acrylic, sarta karasa pisan tinggi, bari karasa cet bakal jadi saeutik goréng, sarta éta gampang layu atawa gugur nalika dilarapkeun ka beungeut cai.

2. Ngarasakeun

Cat dumasar cai dijieunna tina lilin leungeun, nu leuwih nyaman dirampa, sedengkeun cet teu jadi nyaman sakumaha cet basis cai.

3. ngagem lalawanan, lalawanan yellowing, durability

Permukaan brushed ku cet basis cai boga ciri keur teuas tur maké-tahan, sarta eta moal ngahurungkeun konéng sanggeus pamakéan jangka panjang, bari cet nu teu ngagem-tahan sakumaha cet basis cai, sarta pangaruh ingetan nyaeta teu sae pisan.
4. Perlindungan lingkungan

Cat basis cai utamana ngagunakeun cai salaku pangleyur éncér, sarta boga eusi VOC low.Ieu mangrupakeun produk non-toksik sarta ramah lingkungan.Cat teu ngan ngabogaan bau pungent, tapi ogé ngandung zat ngabahayakeun kayaning bénzéna jeung toluene, nu mangrupakeun produk kacida toksik.

5. Biaya pangwangunan

cet dumasar cai bisa brushed langsung, tapi cet ngan bisa brushed sanggeus digosok, jadi biaya pangwangunan cet bakal rélatif tinggi.
Dimana mésér cet ti:

1. Fungsionalitas

Lamun milih cet, Anjeun kudu milih eta nurutkeun lingkungan.Salaku conto, di dapur anu beueus, anjeun kedah milih cet anu tahan cai sareng tahan kapang, sareng anjeun tiasa milih cet cerah atanapi hujan pikeun balkon.

2. Bau

Anjeun oge kedah bau bau.Cat kualitas alus bau seungit cahaya.Sabalikna, lamun boga bau pungent, éta hartina panyalindungan lingkungan teu nepi ka standar, sarta meureun aya formaldehida.Teu dianjurkeun pikeun meuli eta.

3. Ti lalawanan yellowing

Nalika milih, anjeun ogé kedah ningali résistansi konéngna.Ieu bisa disebutkeun yen indikator penting ieu, lamun lalawanan yellowing goréng, éta rawan discoloration sarta sepuh, hususna keur cet bodas jeung cet lampu, éta bakal leuwih atra, Anjeun bisa make dua ieu cet sarua disimpen dina panonpoé, lamun gancang speed yellowing, kualitas goréng


waktos pos: Aug-25-2022