Kayu Tahan Cuaca - Perabot Luar

Kalayan ngungudag jalma kualitas kahirupan luang outdoor, produk kai outdoor, jati outdoor, sarta sketsa konstruksi kai anu jadi beuki loba loba pisan.Perabot luar mangrupikeun unsur anu penting dina koordinasi jalma sareng kota, jalma sareng lingkungan alam di rohangan umum luar.Éta tiasa ningkatkeun kualitas kagiatan luar sareng nyayogikeun tempat pikeun bersantai.

Lingkungan luar terus-terusan robih, anu ngajantenkeun jati luar ruangan kakeunaan ka luar pikeun waktos anu lami pikeun nyanghareupan hujan, sinar panonpoé, hama serangga sareng serangan sanésna.Kai biasa teu bisa nolak erosi alam jangka panjang ieu.Dina raraga ngaronjatkeun kualitas sarta durability of jati outdoor, éta leuwih cocog pikeun lingkungan outdoor., Nu ditanya ahli pikeun ngalakonan sajumlah badag panalungtikan kai outdoor anyar, utamana kaasup kai kai-plastik komposit, kai diolah sacara kimia, kai carbonized diperlakukeun kalayan suhu luhur, jsb Ieu jenis anyar kai pikeun jati outdoor éféktif bisa manjangkeun umur na. sarta nyieun leuwih cocog pikeun lingkungan spasi outdoor.
Sarat pikeun kai pikeun jati outdoor

Dina raraga nyieun jati outdoor hadé adaptasi jeung lingkungan outdoor sarta ngidinan jalma pikeun luang jeung kagiatan nyaman di lingkungan outdoor, biasana jati outdoor kai boga sarat handap:

1. hirup layanan Long sarta durability tinggi

Dibandingkeun sareng jati jero ruangan, fitur anu paling menonjol tina jati luar nyaéta yén éta kedah gaduh daya tahan anu saé dina lingkungan luar, nolak erosi cai hujan sareng paparan sinar panonpoé, sareng nyegah jati tina retakan sareng deformasi dina kaayaan erosi jangka panjang tina luar kasar. lingkungan.Ieu sarat paling dasar sarta kritis pikeun jati outdoor, sarta kualitas alus ngan bisa dihontal dina premis of mastikeun durability na.

2. Métode tulangan stabil

Kusabab jati luar umumna ditempatkeun di rohangan umum pikeun hiburan sareng rélaxasi, sanés jati anu sering kedah dipindah, ku kituna struktur tetep tina jati peryogi pertimbangan khusus, perlu pikeun nyegah jati ti miring atanapi ambruk, sareng éta. perlu pikeun mastikeun yén bagian nyambungkeun kakeunaan cahya panonpoé jeung panas.Éta moal gampang ruksak saatos hujan.

3. pangropéa teratur sarta perbaikan

Perabot luar ogé kedah dijaga sareng dibenerkeun sacara rutin.Salian ngabersihkeun lebu, perhatian kedah dibayar pikeun ngahindarkeun paparan sinar panonpoé dina usum panas sareng erosi cai hujan nalika usum hujan.Upami teu dianggo kanggo waktos anu lami, langkung saé pikeun nutupan jati ku panutup pelindung.
jati outdoor kayu

jati outdoor kai padet biasana dijieun tina kai anu teu gampang rengat, deform, discolor na moth-dahar di lingkungan outdoor.Sapertos jati, lebu, jrrd. Leuweung ieu tangguh, strukturna kasar sareng gampang diolah.

Tapi sumberdaya kai padet diwatesan sanggeus kabeh.Dina raraga nyieun kai jati outdoor boga kinerja alus tur alleviate kontradiksi antara suplai jeung paménta sumberdaya kai, peneliti geus ngembangkeun produk kai outdoor.

1. kai pangawét

Kai pangawét nyaéta tambihan pengawet kimiawi kana kai biasa, ku kituna pikeun ngahontal épék anti korosi, Uap-bukti, jamur-bukti, waterproof jeung serangga-bukti.Umumna aya dua métode perlakuan pikeun kai pangawét, nyaéta, perlakuan tank dipping tekanan tinggi jeung perlakuan tank dipping non-tekanan.Diantarana, metode impregnation tekanan tinggi mangrupikeun metode anu paling sering dianggo.Metoda ieu pikeun nambahkeun pengawet kana kai sanggeus drying, curing na polishing, sarta meta dina kaayaan vakum, ku kituna pengawet bisa asup kana sél kai sarta permanén dibereskeun pikeun ngahontal efek anti korosi jeung kontrol serangga..

Pengawet utamana CCA kalawan komposisi kimia arsenat tambaga chromated.Sipat kimia CCA stabil pisan, tapi kusabab jumlah renik arsén tiasa nyababkeun ngarugikeun ka awak manusa, kalolobaan nagara maju ngalarang panggunaan pengawet ieu.Jenis pengawet séjén nyaéta ACQ anu komposisi kimiana utamana sanyawa alkil cuproammonium.Zat aktifna nyaéta amonium, anu tiasa didegradasi sareng gaduh polusi anu sakedik ka lingkungan.
2. kai carbonized

Kai carbonized nyaéta kai diala sanggeus perlakuan panas dina 160 ℃ ~ 250 ℃ dina média kayaning gas mulya, uap cai atawa minyak.kai-suhu luhur diperlakukeun ieu bisa ngabentuk struktur intertwined stabil, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas, sarta volatilization tina ekstrak ngurangan kadaharan fungi buruk sarta ngaronjatkeun kinerja antiseptik jeung antibakteri.Dibandingkeun sareng kai pangawét anu dirobih sacara kimia di luhur, metode modifikasi ieu henteu nganggo bahan kimia sareng mangrupikeun metode modifikasi anu langkung ramah lingkungan.

3. Kai-plastik bahan komposit

Bahan komposit kai-plastik dijieun tina serat kai atawa serat tutuwuhan salaku bahan utama, dicampurkeun jeung poliétilén, polipropilén, polyvinyl klorida jeung sanyawa polimér séjén, nambahkeun agén gandeng jeung aditif, sarta bahan compounding ngaliwatan runtuyan prosés.Bahan ieu boga karasa tinggi, kakuatan tinggi, degradability, kinerja waterproof alus teuing jeung Uap-buktina, sarta ogé bisa éféktif nyegah mildew jeung serangga.Ieu mangrupa bahan jati outdoor alus teuing.
kayu jati luar nagara urang geus loba dipaké, sarta bisa minuhan sarat dasar waterproof, sunscreen, sarta serangga-buktina, tapi perlu strengthened dina watesan panyalindungan lingkungan.Atas dasar ngahemat sumber daya kayu, modifikasi kimia kedah ngirangan panggunaan bahan kimia anu bakal ngotoran lingkungan., bahan jati outdoor sabenerna héjo sarta ramah lingkungan.


waktos pos: Aug-18-2022