Kumaha ngawétkeun kai di luar?

Salah sahijina nyaéta pikeun ngirangan kandungan cai tina kai.Sacara umum, nalika kandungan Uap turun ka 18%, zat ngabahayakeun kayaning kapang jeung fungi teu bisa kalikeun di jero kai;
Anu kadua nyaéta minyak Paulownia.Minyak Tung nyaéta minyak nabati gancang-drying alam, nu bisa maénkeun peran dina anti korosi, Uap-buktina, sarta serangga-bukti pikeun kai.
Prinsipna nyaéta kieu:
Anu mimiti, salaku minyak nabati alami murni, minyak tung henteu ngan ukur ngagaduhan pangaruh anu ngabahayakeun kana kai, tapi bakal nguatkeun, nyegerkeun sareng ningkatkeun kualitas kai.
Saatos kai dicét atanapi soaked dina minyak tung, minyak tung pinuh jenuh jero kai, ku kituna struktur kai bakal muncul leuwih badag, sarta zat ngabahayakeun kayaning kapang jeung fungi teu bisa hirup di dinya.Sajaba ti éta, oiliness tina minyak tung sorangan ogé bisa maénkeun peran dina waterproofing, Uap-bukti komo serangga-bukti pikeun kai.Durasi pangaruhna ogé lumayan.Sacara umum, cukup pikeun sikat kayu outdoor sakali sataun, sarta sababaraha malah sikat eta sakali unggal dua atawa tilu taun.Pondokna, pangaruh minyak tung dina kai cukup badag.


waktos pos: Aug-25-2022