Kumaha ngajaga kayu pangawét outdoor

Sanaos kai pangawét saé, upami teu aya metode pamasangan anu leres sareng pangropéa teratur, umur jasa kai pangawét moal lami.Ieu sababaraha tip ngeunaan cara ngajaga sareng ngajaga kai.
1. kai outdoor kudu garing ker ka gelar sarua salaku kalembaban lingkungan éksternal saméméh konstruksi.Deformasi ageung sareng retakan bakal kajantenan saatos konstruksi sareng pamasangan nganggo kai kalayan eusi cai anu ageung.

2
2. Dina situs konstruksi, kai pangawét kudu disimpen dina ragam ventilated, sarta paparan panonpoé kudu dihindari saloba mungkin.

3
3. Di lokasi konstruksi, ukuran aya kai pangawet kudu dipaké saloba mungkin.Upami pamrosésan dina situs diperyogikeun, sadaya potongan sareng liang kedah dicét pinuh ku bahan pengawet anu cocog pikeun mastikeun umur jasa kayu pengawet.

4. Nalika ngawangun téras, cobian nganggo papan panjang pikeun ngirangan sendi pikeun éstétika;ninggalkeun 5mm-1mm sela antara papan.

5
5. Sadaya sambungan kedah nganggo panyambungna galvanized atanapi panyambungna stainless steel jeung produk hardware pikeun nolak korosi.Bagian logam anu béda henteu kedah dianggo, upami henteu bakal karat, anu dasarna bakal ngaruksak struktur produk kai.

6
6. Salila prosés produksi jeung perforation, liang kudu dibor ku bor listrik kahiji, lajeng dibereskeun kalawan screws ulah cracking jieunan.

7
7. Sanajan kai diperlakukeun bisa nyegah baktéri, mildew sarta erosi rinyuh, kami masih nyarankeun yén anjeun nerapkeun cet pelindung kai dina beungeut cai sanggeus proyek geus réngsé sarta sanggeus kai geus garing atawa hawa-garing.Nalika nganggo cet khusus pikeun kai luar, anjeun kedah ngocok heula.Saatos ngalukis, anjeun peryogi 24 jam kaayaan cerah pikeun ngadamel cet ngabentuk pilem dina permukaan kai.


waktos pos: Aug-12-2022